Нагадуємо: триває прийом проектів до Громадського бюджету – 2019!

Шановні білоцерківці! Нагадуємо, що з 03 червня ц. р. триває прийом проектів до громадського бюджету Білої Церкви  (https://www.youtube.com/watch?v=RzH1CDHTwXg). Уже третій рік поспіль білоцерківці мають змогу власноруч зробити рідне місто кращим.

Для цього потрібно описати свою ідею, зібрати підписи на її підтримку, зареєструвати проект та отримати перемогу в голосуванні.

Для подання проекту його автору необхідно заповнити бланк за відповідною формою. Проекти можуть подаватися як у друкованому вигляді (заповнення відповідної форми у паперовому вигляді у Центрі надання адміністративних послуг Білоцерківської міської ради за адресою: м. Біла Церква, вул. Я. Мудрого, б.38/2),  так і онлайн - у електронному вигляді через сайт Білоцерківської міської ради (платформа «Громадського бюджету» http://bc-budget.e-dem.in.ua).

Також необхідно додати список жителів міста Біла Церква, які підтримують реалізацію цього проекту, не менш як 25 таких осіб з їх підписами. Кожен автор (автори) проекту може подати два проекти на один календарний рік.

Загальна сума кошторису на реалізацію великого  проекту не може  перевищувати 3 000 000,0 грн. на один проект, максимальна вартість малого – не більше 300 тис.грн.

Понад 7,3 мільйонів гривень буде спрямовано з міського бюджету на втілення кращих робіт, які оберете саме ви!

Подати проект ви маєте можливість до 30 червня включно.

Деталі на сайті Білоцерківської міської ради (http://bc-rada.gov.ua/node/6987)  або за телефоном: +3804563 66-312.

Активними білоцерківцями сьогодні вже подано п’ять проектів!

Не зволікайте! Долучайтеся до розвитку Білої Церкви! 


Опубліковано: 20 червня 2019 року
Поділитися