Повідомлення про проведення щорічного конкурсу проєктів у сфері роботи з дітьми та молоддю

3 листопада 2021 року  в управлінні з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради відбулося засідання комісії з проведення  у Білоцерківській міській територіальній громаді конкурсу проєктів у сфері роботи з дітьми та молоддю, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2022 році.

Членами комісії відзначено важливість та актуальність поданих пропозицій, які стосувалися   національно-патріотичного та духовного виховання молоді, формування здорового способу життя, організації дозвілля та відпочинку дітей, підтримки дітей з особливими потребами та дітей з багатодітних родин, формування в молоді нетерпимого ставлення до насильства тощо.

Проведена попередня кваліфікація претендентів: до участі у конкурсі допущені 6 конкурсних пропозиції, які підготовлені 5 інститутами громадянського суспільства, а саме:

 Білоцерківською громадською молодіжною організацією «Фонд підтримки молодіжної політики»  підготовлено проєкти «Водний похід по р. Рось під прапором бригади «Чорних запорожців» та «Військово-патріотичний табір «Навігатор – 2022».

Громадською організацією «Фонд «Творча ініціатива»   подано  проєкт   «#булитинекруто»

Білоцерківською міською громадською організацією «Правова єдність»  запропоновано проєкт   «Медіація для молоді Білоцерківської територіальної громади: альтернативний спосіб вирішення конфліктів»

Громадська організація «РТГ Гюргів» подала на конкурс  проєкт  «Турнір з середньовічного бою до Дня захисників та захисниць України».

          Громадською організацією «Ми особливі» розроблено проєкт «Наступна зупинка – літо!»

Наступний етап конкурсу - презентація-захист проєктів, поданих інститутами громадянського суспільства,  - відбудеться 10.11.2020 року о 15.00 у великій залі Білоцерківської міської ради (вул. Ярослава Мудрого, 15). На ньому члени комісії ознайомляться з особливостями й перевагами кожного проєкту та остаточно визначаться із розміром фінансової підтримки для них.

З поданими проєктами можна ознайомитись нижче.

 

Інформація від управління з питань молоді і спорту.


Опубліковано: 04 листопада 2021 року
Поділитися