«Дракони» із Залізничного селища відтепер матимуть сучасний спортивний майданчик

21 жовтня в м. Біла Церква з нагоди урочистого відкриття спортивного майданчика відбувся відкритий Білоцерківський міський спортивний фестиваль.

Міська влада підтримує ініціативи і розвиток дитячо-юнацького спорту, адже сьогодні Біла Церква має багато молодих спортсменів, які в майбутньому можуть стати учасниками чемпіонатів Європи, світу, міжнародних змагань і прославлятимуть наше місто й державу.

В Білій Церкві, вперше, в рамках святкування дня міста було проведено, спортивні змагання зі стріт-воркауту - «Спортивна битва районів». Команди змагались за головний приз – спортивний комплекс для вуличних тренувань. В даній битві приймали участь чотири команди з різних мікрорайонів, а саме: Леваневського, Центр, Піонерська та Залізничне селище.

Переможцями битви стала команда молоді Залізничного селища - «Дракони». В короткий термін в цьому районі міста по вул. Карбишева 30-ж був встановлений новий спортивний комплекс для занять стріт-воркаутом.

В ході урочистостей відбулися показові виступи спортсменів, змагання з силового багатоборства та ряд спортивних конкурсів. Зокрема: бій мішками, рукохід на час, скакалка, вис на турніку на час, підтягування на перекладині, віджимання на брусах, перетягування канату та ін. За перемогу в конкурсах та змагання кращі учасники були відзначені кубками, медалями та дипломами від організаторів заходу.

Генеральними спонсорами заходу є міський голова Геннадій Дикий, благодійний фонд «Рух молоді» (голова фонду – Володимир Полочанінов) та СТ ВФ «Агрореммаш» (директор – Микола Єсьман).

Свято організовано Білоцерківським міським відокремленим підрозділом Всеукраїнської громадської організації «Стріт Воркаут Україна» (голова - Оксана Сахарова) та міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор Костянтин Павлюк). 

В заході взяли участь радник міського голови Микола Антонюк, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту міської ради Валентина Коросько, начальник управління освіти і науки міської ради  Юрій Петрик, жителі мікрорайону Залізничне селище, громадськість та представники місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 21 жовтня 2016 року
Поділитися