Зимовий спорт у Білій Церкві очима дітей

26 грудня відбулося нагородження переможців міського конкурсу дитячого малюнку «Зимовий спорт у Білій Церкві», який проводився з 06 до 19 грудня ц.р. з нагоди Дня Св.Миколая.

 

Конкурс був проведений на виконання міської комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту м.Біла Церква на 2017-2021 роки за ініціативи Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради. Мета проведення конкурсу – популяризація здорового способу життя, залучення молоді до занять спортом.

 

Постійними партнерами конкурсу виступили: депутати Білоцерківської міської ради, меценати та благодійники Андрій Король та Микола Дашкевич.

 

Вітаючи присутніх зі святом, Андрій Король наголосив, що кожен учасник конкурсу – найталановитіший і вартий нагород, побажав міцного здоров’я, подарунків, а також завжди займатися спортом.

 

Начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Білоцерківської міської ради Валентина Коросько побажала учасникам здоров’я та усмішок, наголосила, що конкурс є актуальним, адже в Білій Церкві культивується близько 40 видів спорту.

 

Під час урочистої церемонії дипломами та подарунками було відзначено 20 кращих робіт, а всього на конкурс було подано 177 малюнків – від учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів Білої Церкви. Юні художники зобразили на своїх малюнках зимові види спорту, а також ігри, змагання, їхню красу та привабливість, прагнення до здорового способу життя.

 

Переможців нагороджували у двох номінаціях: переможці серед своєї школи та переможці серед учнів загальноосвітніх та спортивних навчальних закладів міста.

 

По завершенню церемонії нагородження присутні переглянули новорічну льодову виставу «Аліса в Країні Чудес» від вихованців ДЮСШ «Зміна» відділення фігурного катання.

 

У заході взяли участь: представник відділення Національного Олімпійського комітету України у Київській області Микола Димківський, директор Білоцерківського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Костянтин Павлюк, директор КП БМР «Льодова арена Білий Барс» В’ячеслав Веред, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Зимовий спорт у Білій Церкві очима дітей


Опубліковано: 26 грудня 2017 року
Поділитися