Звіт вихованців Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт»

05 квітня в м. Біла Церква відбувся звіт «А у нас у дворі» вихованців Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт».

Від імені міського голови В.Савчука учасників заходу привітав його заступник М.Антонюк, який наголосив, на важливості функціонування в місті таких закладів, адже вони позитивно впливають на виховання молоді, розвивають у них творчі здібності. Заступник міського голови вручив грамоту та подяки Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету педагогам-організаторам Центру дитячо-юнацьких клубів за місцем проживання «Дивосвіт».

В ході заходу відбувся концерт та нагородження переможців конкурсу-огляду на кращий дитячо-юнацький клуб за місцем проживання.

Присутні на заході також мали змогу ознайомитися з виставкою робіт гуртків художньо- та декоративно-вжиткового мистецтва, рукоділля, образотворчого мистецтва, паперової пластики та ін.

В заході взяли участь начальник відділу у справах сім’ї та молоді Білоцерківської міської ради О.Литвинчук, представники міських ЗМІ.

 



Опубліковано: 06 квітня 2012 року
Поділитися