Звіт ТОВ «Білоцерківвода» про роботу в умовах концесії

09 квітня в м.Біла Церква  відбувся звіт перед представниками громадськості міста ТОВ «Білоцерківвода» про роботу в умовах концесії.

Міський голова В.Савчук наголосив, що згідно рішення сесії міської ради цілісний майновий комплекс комунальне підприємство Білоцерківської міської ради «Білоцерківводоканал» було передано в концесію ТОВ «Білоцерківвода». З 01 липня 2013р. дане підприємство є виконавцем послуг централізованого водопостачання та водовідведення в м.Біла Церква. Відмітив необхідність детального обговорення діяльності підприємства в умовах концесії, виявлення проблемних питань та визначення заходів, які необхідно провести для його подальшого ефективного функціонування.

Директор ТОВ«Білоцерківвода» О.Бабій ознайомила присутніх з результатами діяльності товариства як концесіонера. Наголосила, що після передачі підприємства в концесію, значна увага приділяється подальшому його розвитку, для чого розробляються та проводяться відповідні заходи. Зокрема, поінформувала про проведення робіт щодо реконструкції обладнання, мереж водопостачання та водовідведення підприємства, заходів з покращення якості води та ін. Наголосила, що на підприємстві впроваджуються енергозберігаючі технології, здійснюється робота щодо проведення капітального ремонту та встановлення сучасного обладнання в ряді цехів очисних споруд стічних вод.

Акцентувала увагу, що з метою покращення роботи та якості обслуговування абонентів підприємством розроблено карту мереж водопостачання та водовідведення м.Біла Церква. Поінформувала про механізм оформлення договірних відносин між споживачами водопостачання та водовідведення і ТОВ «Білоцерківвода» відповідно до чинного законодавства України, заміни відповідних лічильників та ін.

В рамках заходу присутні мали змогу здійснити поїздку на об’єкти підприємства, детально ознайомитись із станом обладнання та технологічними процесами, що використовуються на певних етапах водопостачання та водовідведення.

В заході взяли участь секретар міської ради О.Олійник, заступники міського голови В.Гнатюк, Г.Джегур, депутати та члени виконавчого комітету міської ради, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 09 квітня 2014 року
Поділитися