Звернення голови Київської облдержадміністрації Володимира Шандри до мешканців Київщини

25 травня відбудуться вибори Президента України.  Без перебільшення це буде історичний день для кожного українця, який  мріє будувати власне майбутнє на демократичних засадах.  У непростих умовах цього разу відбуватиметься волевиявлення у державі через загострення ситуації на Півдні та Сході.

Проте саме у  цей день  кожен з нас може захистити Україну та потурбуватись про її безпеку та мир, оскільки наша держава потребує всенародного обраного Президента України з визначеною Конституцією повнотою державної влади та кредитом суспільної довіри. Тому дуже важливо, аби ці вибори пройшли чесно, прозоро і без провокацій.

Звертаюся до  всіх мешканців Київщини з проханням  піти на вибори і проголосувати. Влада області зробить усе, аби ці вибори були  демократичними і вільними,  а результати були підраховані чесно і прозоро. На території області сформовано 1400 виборчих дільничних комісій, які  вже працюють. Окрім спостерігачів від кандидатів, в області працюватиме понад сто спостерігачів від ОБСЄ та інших міжнародних організацій. Закликаю усіх членів виборчих комісій, представників місцевої влади максимально посприяти  їхній роботі.

Звертаюся до всіх представників місцевої влади, працівників «силових» відомств бути особливо пильними у переддень виборів, під час голосування та підрахунку голосів, аби запобігти чи зреагувати на можливі провокації.  У обласній держадміністрації працюватиме цілодобовий штаб, який буде реагувати на будь-які виклики.

Для усіх нас дуже важливо, щоби вибори в Україні та на  Київщині ,зокрема, пройшли демократично, аби увесь цивілізований світ міг засвідчити їх чесність та прозорість.

Закликаю кожного мешканця області  виконати свій громадянський обов’язок – прийти 25 травня  на свою виборчу дільницю та взяти участь в обранні нового Глави  держави!



Опубліковано: 22 травня 2014 року
Поділитися