Зустрічі міського голови з ліквідаторами наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

12  грудня    міський голова м.Біла Церква  В.Савчук відвідав вдома ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які втративши здоров’я, перебувають в тяжкому фізичному стані.

Міський голова В.Савчук зазначив , що дані зустрічі відбуваються в рамках загальноміських заходів, присвячених Дню ліквідатора наслідків аварії на ЧАЕС. Акцентував увагу на тому, що сьогодні завданням влади є забезпечення необхідної соціальної підтримки даної категорії білоцерківців. Наголосив, що подвиг, який здійснили ліквідатори під час ліквідації наслідків аварії в 1986 році є вагомим для людства і про цей подвиг слід пам’ятати завжди.

Міський голова висловив слова вдячності за проявлений героїзм учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, інваліду ІІ групи, колишньому голові Білоцерківської громадської організації інвалідів-ліквідаторів Чорнобиля М.Іванову, учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС,інваліду І групи О.Славінському, учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, інваліду ІІ групи Н.Сергієнко, учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС,інваліду ІІ групи Ф.Костінському, які ризикуючи власним життям та здоров’ям, захистили нас від екологічного лиха і вручив їм подяки міської ради та її виконавчого комітету з наданням матеріальної винагороди та продуктових наборів.

В заході взяла участь керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко.



Опубліковано: 12 грудня 2014 року
Поділитися