Зустрічі міського голови В.Савчука з жителями мікрорайону Леваневського

09 грудня міський голова Білої Церкви В.Савчук провів дві зустрічі із жителями мікрорайону Леваневського.

В ході зустрічей міський голова поінформував білоцерківців, що проживають в даному мікрорайоні, про роботу, яку проводить міська влада по забезпеченню життєдіяльності Білої Церкви. Проаналізував ситуацію щодо наповнення бюджету в 2014 році, наголосив, що в поточному році повністю погашена заборгованість з виплат заробітних плат на підприємствах і установах Білої Церкви.

Міський голова зупинився на питаннях проведення в поточному році ремонту закладів освіти та охорони здоров’я, освітлення міських вулиць та ін. Зокрема наголосив, що вже замінено дорожнє покриття по вул.Таращанській, Гетьманській, Пушкінській, відкрито сучасний кардіологічний центр у міській лікарні №1, проведено капітальний ремонт приміщень філії дитячої поліклініки та ін.. Поінформував, що в  наступному році заплановано завершення будівництва дошкільного навчального закладу в мікрорайоні «Таращанський» та ін.

Міський голова В.Савчук акцентував увагу присутніх на основних напрямках роботи міської влади щодо соціального захисту малозахищених категорій білоцерківців та військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції на сході країни. Відмітив, що дані питання перебувають на постійному контролі міської влади. Повідомив, що близько 700 білоцерківців-учасників антитерористичної операції отримали грошову допомогу з міського бюджету на загальну суму  понад 450 тис.грн.

Міський голова також відзначив і ряд проблемних питань, над якими працює міська влада та дав відповіді на питання присутніх, що в основному стосувалися забезпечення належного теплопостачання масиву Леваневського, ремонту доріг, благоустрою прибудинкових територій,  житлових будинків, освітлення вулиць, оплати комунальних послуг , вирішення питання щодо безпритульних тварин на вулицях міста та ін.

На заходах були присутні заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, секретар міської ради, депутати міської ради, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 10 грудня 2014 року
Поділитися