Зустріч з громадським та державним діячем М.Маломужем

03 березня в м.Біла Церква відбулася зустріч представників громадськості  міста з громадським та державним діячем, головою Служби зовнішньої розвідки України в 2005-2010рр., генералом армії України, фундатором громадсько-політичного руху «За майбутнє України» М.Маломужем.

В ході зустрічі М.Маломуж охарактеризував суспільно-політичну ситуацію в країні, зупинився на основних шляхах подолання  економічної та політичної кризи в державі, відмітив необхідність впровадження дієвих заходів щодо боротьби з корупцією, реформування сфери національної безпеки та оборони.

Наголосив на важливості розробки такої моделі розвитку України в усіх її сферах життєдіяльності, яка б давала можливість ефективно функціонувати, враховуючи, насамперед, інтереси особистості. Зазначив, що створення таких економічних умов в державі надасть можливість залучати інвестиційні ресурси, акцентував увагу на вагомій ролі територіальних громад  в прийнятті рішень на регіональному рівні .

Під час заходу  фундатор громадсько-політичного руху «За майбутнє України» М.Маломуж дав відповіді на питання присутніх.

 В заході взяли участь міський голова В.Савчук, митрополит Білоцерківський і Богуславський  Української православної церкви Августин, ряд депутатів міської ради, члени виконавчого комітету міської ради, представники громадськості та міських і регіональних ЗМІ.

 Цього ж дня М.Маломуж відвідав Білоцерківський військовий госпіталь Міністерства оборони України (головний лікар - М.Самарський), де ознайомився з умовами лікування військовослужбовців, поранених під час проведення антитерористичної операції на сході України, обговорив з керівництвом лікарняного закладу питання щодо забезпечення закладу необхідними медичними препаратами тощо.



Опубліковано: 03 березня 2015 року
Поділитися