Зустріч з дітьми-сиротами, які є випускниками 9-х та 11-х класів

31 травня в м.Біла Церква за дорученням міського голови В.Савчука його заступник М.Антонюк зустрівся з дітьми-сиротами, які є випускниками 9-х та 11-х класів.

В ході зустрічі заступник міського голови привітав випускників та їх піклувальників, наголосив, що в місті постійно проводяться відповідні заходи щодо втілення соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича, що передбачають соціальний захист всіх  категорій громадян, які цього потребують, в тому числі, і дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Відмітив, що в Білій Церкві з цією метою також розроблені та діють міські програми «Назустріч дітям» і «Турбота». Побажав випускникам успішного завершення навчання, вступу в обрані навчальні заклади та  вагомих досягнень в житті.

З нагоди свята заступник міського голови М.Антонюк вручив  24-м одинадцятикласникам та 21-му дев’ятикласникам направлення для вступу до навчальних закладів, матеріальну допомогу та вітальні листівки  від міського голови В.Савчука. Висловив слова вдячності педагогам, опікунам та піклувальникам, які підтримують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування і вручив деяким з них подяки міської ради та її виконавчого комітету.

В ході заходу присутні мали змогу поглянути концерт у виконанні вихованців міських шкіл мистецтв.

В заході взяли участь начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик, начальник служби у справах дітей міської ради В.Кисельова, директор Центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Л.Севериненко, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 31 травня 2013 року
Поділитися