Зустріч у «прямому ефірі» на ТРК «Крокус-1»

26 лютого міський голова Білої Церкви В.Савчук провів зустріч у «прямому ефірі» із жителями міста на місцевому телеканалі ТРК «Крокус-1» відповідно до затвердженого графіка на перше півріччя 2013 року.

Міський голова поінформував білоцерківців про основні напрямки роботи міської влади щодо забезпечення життєдіяльності  Білої Церкви, наголосив,що в місті  відсутня заборгованість з виплати заробітних плат та пенсій, зупинився на питанні проведення в місті  загальнодержавних  реформ ряду галузей, зокрема: сфери охорони здоров’я,  в частині створення екстреної та невідкладної швидкої допомоги, акцентував увагу на недопущенні закриття Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу.

Міський голова В.Савчук ознайомив білоцерківців з перспективними планами  щодо будівництва соціального житла, впорядкування орендної плати на землю для підприємств міста, зупинився на механізмі проходження коштів через Державне казначейство України на забезпечення виконання завдань життєдіяльності міста.

Міський голова поінформував про роботу міської влади спільно із народним депутатом України В.Чудновським щодо залучення субвенцій з державного бюджету на виконання запланованих завдань, капітальний ремонт міських доріг та міжбудинкових  проїздів та ін.

У ході зустрічі в «прямому ефірі» міський голова В.Савчук дав відповіді на поставлені білоцерківцями питання, які стосувалися вирішення житлових проблем, плати за оренду землі під металевими гаражами, функціонування сміттєпроводів в житлових будинках, благоустрою прибудинкових територій, проїзду пільгових категорій білоцерківців у громадському транспорті, здійснення заходів по відлову безпритульних тварин.

Крім того, жителі міста внесли свої пропозиції щодо включення до плану проведення ремонту проїжджих та тротуарних частин вулиць міста.



Опубліковано: 27 лютого 2013 року
Поділитися