Зустріч представників міської влади з дітьми, хворими на цукровий діабет та їх батьками

04 грудня в м. Біла Церква відбулася традиційна зустріч представників міської влади з дітьми, хворими на цукровий діабет та їх батьками.

За дорученням міського голови В.Савчука його заступник М.Антонюк та керуючий справами міської ради Н.Дудко наголосили на особливій підтримці міською владою дітей, хворих на цукровий діабет, забезпеченні їх необхідними медикаментами та створенні належних умов для діагностування і реабілітації даної хвороби. Відмітили важливість функціонування Білоцерківської міської дитячої громадської організації «Діабет – це життя» (голова - І.Коцел).

В ході зустрічі  присутні були ознайомлені із заходами, які проводитимуться  надалі щодо забезпечення даної категорії білоцерківців необхідними медикаментами, поінформовані  про роботу, яка здійснюється в Білій Церкві по створенню ендокринного центру на базі міської  лікарні №2. Також були обговорені питання подальшої співпраці Білоцерківської міської дитячої громадської організації «Діабет –це життя» з міською владою з метою вчасного та результативного вирішення існуючих проблем та ін.

Під час зустрічі 44 дітям, хворим на цукровий діабет було вручено матеріальну допомогу.

В заході взяли участь головний лікар Білоцерківської міської дитячої поліклініки, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я Г.Музиченко, начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко, заступник начальника управління охорони здоров’я міської ради Н.Шевчук, заступник голови Білоцерківської міської дитячої громадської організації «Діабет – це життя» Г.Коцел, представники міських ЗМІ та ін.



Опубліковано: 04 грудня 2012 року
Поділитися