Зустріч першого заступника Міністра молоді та спорту України з спортивним активом Білої Церкви

01.10.2016  в місті Біла Церква з робочим візитом перебував перший заступник  Міністра молоді та спорту України, президент Федерації легкої атлетики, Ігор Гоцул. В ході візиту, за участі керуючого справами виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, Максима Свірського та начальника відділу з питань фізкультури та спорту, Валентини Коросько, відбулася зустріч з директорами дитячо-юнацьких спортивних шкіл, керівниками спортивних навчальних закладів, центру олімпійської підготовки, обласного ліцею-інтернату фізичної культури та спорту, депутатів міської ради, старшими тренерами з видів спорту, що є пріоритетними в Білій Церкві.

Перший заступник міністра пояснив для чого проводиться дана поїздка. А саме, для того, щоб розповісти про рішення, що були прийняті владою, їх логіку, а також для того, щоб мати зворотній зв’язок з владою на місцевому рівні, дізнатися, як відчувають на місцях процеси, що відбуваються в країні загалом і в спорті зокрема.

Також в ході зустрічі було обговорено ряд питань, що найбільше хвилюють місцевих представників спортивного активу. Так, піднімалось питання передання білоцерківського стадіону «Трудові резерви» у власність місцевої громади. Керуючий справами, Максим Свірський, наголосив що потрібна робота зі сторони міста вже проводиться, створена робоча група і готуються всі потрібні документи.

 Питання надання тренерам, статусу педагога. Надзвичайну важливість створення Федерацій, для підтримки і розвитку видів спорту.

На завершення зустрічі, Ігор Гоцул зазначив, що Україна обрала для себе демократичну модель розвитку, на відміну від тоталітарної, що була присутня за радянських часів, тому і спорт має розвиватися по новому. Поки що це незвично і досить важко, враховуючи ситуацію в державі, але процес вже запущений і в осяжній перспективі має дати свої результати.



Опубліковано: 03 жовтня 2016 року
Поділитися