Зустріч міського голови зі студентами вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації-стипендіатами міського голови

17 жовтня в м. Біла Церква відбулася зустріч міського голови В.Савчука зі студентами вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації-стипендіатами міського голови на 2013-2014рр.

Міський голова зазначив, що зустріч відбувається в рамках проведення Європейського тижня місцевої демократії, наголосив на заходах, що проводить міська влада щодо  реалізації державної молодіжної політики в Білій Церкві, зокрема по підтримці талановитої молоді, відмітив необхідність залучення молоді до активної участі в суспільному житті міста.

Міський голова В.Савчук побажав присутнім успіхів у навчанні та вручив студентам вищих навчальних закладів міста, які успішно навчаються і беруть активну участь у громадському житті свідоцтва про призначення стипендії міського голови. Відповідно до розпорядження міського голови від 30.09.2013 року №138Р «Про призначення стипендії міського голови кращим студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації міста Біла Церква на 2013-2014 навчальний рік» стипендія міського голови призначена 21 студенту.

Дана стипендія заснована в 1997 році, з часу її заснування 305 студентів стали стипендіатами міського голови.

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, начальник відділу у справах сім’ї та молоді міської ради О.Литвинчук, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 17 жовтня 2013 року
Поділитися