Зустріч міського голови з жителями мікрорайону «Таращанський»

18 грудня міський голова Білої Церкви В.Савчук провів зустріч з жителями мікрорайону «Таращанський».

Міський голова  відмітив, що такі зустрічі міської владою проводяться традиційно у всіх мікрорайонах Білої Церкви наприкінці року. В ході зустрічей білоцерківці мають можливість детально дізнатися про діяльність міської влади, надати свої пропозиції щодо покращення життєдіяльності міста та отримати відповіді на поставлені питання, які стосуються різних сфер. Наголосив, що суттєві пропозиції та зауваження обов’язково будуть включені в Програму соціально-економічного та культурного розвитку м.Біла Церква на 2014 рік.

В ході зустрічі міський голова В.Савчук ознайомив білоцерівців, що проживають в даному мікрорайоні із підсумками діяльності міської влади в поточному році. Зупинився на питаннях наповнення міського бюджету, проведення робіт з благоустрою, введенні в експлуатацію ряду соціально значимих об’єктів, таких як - сучасний спортивний комплекс «Зміна» на масиві «Піщаний», Льодова арена, міжрайонний центр гемодіалізу, ендокринологічний центр та ін. Наголосив, що в наступному році заплановано завершити будівництво в даному мікрорайоні дошкільного навчального закладу, розпочати спорудження школи на масиві «Піщаний» та ін. Відмітив важливу роль фахівців соціальної сфери, які працюють в мікрорайонах міста, ведуть облік малозахищених категорій білоцерківців та надають їм ряд соціальних послуг і допомог та ін.

Міський голова акцентував увагу, що завдяки сприянню голови Київської обласної державної адміністрації А.Присяжнюка виділяються кошти з обласного бюджету на реалізацію в місті запланованих заходів, введення в експлуатацію об’єктів соціально-культурного призначення, проведення капітального ремонту житлового фонду, приміщень бюджетних організацій, забезпечення належного функціонування таких закладів, здійснення заходів з благоустрою та ін.

Міський голова також відзначив і ряд проблемних питань, над якими працює міська влада, зупинився на основних напрямках діяльності на наступний рік та дав відповіді на питання присутніх, що в основному стосувалися проїзду пільгових категорій білоцерківців автобусними маршрутами загального користування, ремонту житлових будинків, міських вулиць та міжбудинкових проїздів, оплати комунальних послуг та ін.

 На заході були присутні секретар міської ради, заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, депутати міської ради, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 19 грудня 2013 року
Поділитися