Зустріч міського голови з вдовами та матерями, загиблих під час бойових дій на території Афганістану

14 лютого міський голова Білої Церкви В.Савчук з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-річниці виводу військ з Республіки Афганістан провів зустріч  з вдовами та матерями, загиблих під час бойових дій на території Афганістану.

В ході зустрічі міський голова зупинився на заходах, які проводяться в Білій Церкві щодо виконання завдань Президента України В.Ф.Януковича по забезпеченню соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій. Запевнив присутніх, що міська влада і надалі підтримуватиме дану категорію білоцерківців та з нагоди свята вручив присутнім пам’ятні подарунки та ювілейні медалі «25 років виводу військ з Афганістану».

Присутні висловили слова вдячності міському голові В.Савчуку за особисту підтримку членів міських громадських організацій, до складу яких входять вдови та матері, загиблих під час бойових дій на території Афганістану та обговорили подальші напрямки співпраці.

В заході взяли участь заступник міського голови М.Антонюк, голова Білоцерківського міського комітету сімей військовослужбовців, загиблих в Афганістані та інших закордонних країнах Г.Казакова, голова Київського обласного комітету родин військовослужбовців, загиблих в Афганістані О. Гаврилюк, представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 14 лютого 2014 року
Поділитися