Зустріч міського голови з учасниками бойових дій на території Афганістану, які проживають в мікрорайоні Леваневського

13 лютого  міський голова Білої Церкви В.Савчук провів зустріч з учасниками бойових дій на території Афганістану, які проживають в мікрорайоні Леваневського.

В ході зустрічі міський голова В.Савчук наголосив, що в місті проводиться ряд заходів, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-річчю виводу військ з Республіки Афганістан. Відмітив важливість реалізації в Білій Церкві завдань, доручень Президента України В.Ф.Януковича щодо забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав, інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій. Зазначив, що в місті проживає понад 1000 учасників бойових дій в Афганістані та осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав.

Наголосив, що забезпечення соціального захисту даної категорії білоцерківців є одним з пріоритетних завдань міської влади. Зокрема повідомив, що соціальними працівниками міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведено обстеження соціально-побутових умов проживання учасників бойових дій на території інших держав та членів їх сімей з метою надання їм необхідної допомоги.

Міський голова звернувся до ветеранів-афганців з проханням частіше зустрічатися з молоддю міста та доносити до них правдиві свідчення про війну в Афганістані, вчити їх цінувати мир на землі. Висловив слова вдячності  ветеранам за їх мужність та виконаний військовий обов’язок і вручив їм пам’ятні подарунки.

В заході взяли  участь заступник міського голови М.Антонюк, начальник управління освіти та науки міської ради Ю.Петрик, представники громадськості та журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 14 лютого 2014 року
Поділитися