Зустріч міського голови з представниками молоді, які мають обмежені фізичні можливості

18 грудня, з нагоди Дня св..Миколая, відбулася зустріч міського голови Білої Церкви Г.Дикого із представниками молоді, які мають обмежені фізичні можливості.

Міський голова привітав присутніх із наступаючим святом, наголосив на важливості підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями, відмітив, що дана категорія білоцерківців є активними громадянами нашого суспільства та прикладом великої сили волі. Акцентував увагу, що наше суспільство стане справді європейським не тільки тоді, коли ми створимо всі умови для комфортного проживання інвалідів, а й тоді, коли громадяни  зрозуміють, що турбота та допомога тим, хто цього потребує є найголовнішою цінністю життя.

Міський голова зазначив, що такі зустрічі, під час яких молодь з обмеженими фізичними можливостями має змогу поспілкуватися є дуже важливими для них, адже під час таких заходів  вони можуть обмінятися досвідом, обговорити свої проблеми та ін.

Присутніх також привітав депутат Білоцерківської міської ради, голова міжнародного благодійного фонду «Друзі - дітям Чорнобиля» М.Дашкевич, настоятель церкви Покрова Божої Матері Української православної церкви Київського патріархату М.Гопайнич.

В ході зустрічі представниками молоді, які мають обмежені фізичні можливості отримали солодощі та мали змогу взяти участь у розважальній програмі, поспілкуватися за святковими столами та ін.. Свято відбулося на базі міського будинку урочистих подій (директор – Т.Бурківська).



Опубліковано: 18 грудня 2015 року
Поділитися