Зустріч міського голови з колективом Білоцерківського дитячого оздоровчого центру «Шанс»

28 лютого в м.Біла Церква відбулася зустріч міського голови В.Савчука з колективом Білоцерківського дитячого оздоровчого центру «Шанс»(директор-В.Крижанівський).

В ході зустрічі міський голова В.Савчук поінформував присутніх про перспективи розвитку закладу, зазначив, що на базі дитячого оздоровчого центру «Шанс» буде надаватися повний комплекс медичних, психологічних та педагогічних заходів відновлювального характеру як для дорослих так і для дітей. Акцентував увагу на важливості збереження та технічного обладнання всіх приміщень, що перебувають в центрі, відмітив необхідність залучення позабюджетних коштів, участі у всеукраїнських та міжнародних грантових проектах.

Міський голова зазначив, що з метою залучення фахівців до соціальної реабілітації людей з обмеженими фізичними можливостями різних категорій на найближчій сесії буде прийняте рішення про реорганізацію центру. Зокрема, центр організаційно буде підпорядкований управлінню соціального захисту населення міської ради.

Міський голова В.Савчук відповів на запитання присутніх, що в основному стосувалися покращення матеріально-технічної бази закладу, соціальної адаптації , розвитку творчого мислення вихованців закладу та ін.

В заході взяли участь депутат Київської обласної ради В.Полочанінов, депутат міської ради Д.Поліщук, начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко, журналісти місцевих ЗМІ. 



Опубліковано: 28 лютого 2012 року
Поділитися