Зустріч міського голови з керівниками підприємств, установ, організацій міста

25 лютого  в м.Біла Церква відбулася зустріч міського голови В.Савчука з керівниками ряду підприємств, установ, організацій міста різних форм власності, представниками різних політичних сил  щодо забезпечення життєдіяльності м.Біла Церква.

В ході зустрічі міський голова В.Савчук наголосив, що незважаючи на складну суспільно-політичну та економічну ситуацію в державі необхідно продовжувати забезпечувати життєдіяльність Білої Церкви, а для цього, в першу чергу, потрібно стабілізувати громадський правопорядок в місті.

Звернувся до керівників підприємств і установ, представників політичних партій та громадських об’єднань з пропозицією взяти участь у спільних із правоохоронними органами заходах по охороні громадського порядку, розробити відповідні маршрути, порядок та графіки  їх проведення.

Начальник Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) Головного управління МВС України в Київській області О.Грибенников  наголосив на готовності такої співпраці, зазначив, що в місті не виникало критичних ситуацій з порушення правопорядку завдяки виваженій та спрямованій на конструктивний діалог діяльності міського голови В.Савчука.

Присутні на заході висловили свою підтримку та готовність брати участь у даних заходах, обговорили механізм залучення громадських формувань до патрулювання міських вулиць і охорони громадського порядку. Акцентували увагу на необхідності переходу від політичної площини вирішення даного питання в практичну та підкреслили, що залучення білоцерківців до таких чергувань має здійснюватись відповідно до чинного законодавства.

Учасники наради  також висловили недопустимість перебування в м.Біла Церква осіб, які закриваючи обличчя можуть проводити провокаційні заходи, відмітили необхідність обмеження часу продажу алкогольних напоїв в місті та зазначили, що у разі потреби надаватимуть матеріальну допомогу правоохоронним установам для здійснення їх обов’язків.

В нараді взяли участь та виступили депутат Київської обласної ради, член виконавчого комітету міської ради І.Шилов, ряд депутатів міської ради, заступники міського голови, керівники деяких  структурних підрозділів міської ради , представники міських ЗМІ.



Опубліковано: 25 лютого 2014 року
Поділитися