Зустріч міського голови з керівниками підприємств, організацій та установ міста

04 грудня міський голова Білої Церкви В.Савчук зустрівся з керівниками  підприємств,організацій та установ міста.

В ході зустрічі міський голова В.Савчук зазначив, що міська влада підтримує обраний курс Президента України В.Ф.Януковича щодо Європейської інтеграції, охарактеризував суспільно-політичну ситуації в місті, зупинився на необхідності обговорення всіх проблемних питань, що виникли в суспільстві, дотримання громадської безпеки та забезпечення  свободи  слова і свободи мирних  зібрань. Зазначив, що громадськість міста засуджує застосування сили проти мирних демонстрантів на майдані Незалежності.

Міський голова В.Савчук  відмітив, що нестабільна політична ситуація може вплинути на соціальний аспект життя,  загрожує втратою контролю над ситуацією в країні, розбалансуванням економіки, формуванням та прийняттям бюджету на 2014 рік. Акцентував увагу, що вирішення такої ситуації  можливе лише шляхом діалогу між усіма політичними силами та громадськістю.

Присутні висловили свою підтримку євроінтеграційному курсу України, засудили застосування насильства проти мирних демонстрантів на майдані Незалежності. Відмітили необхідність функціонування всіх підприємств та організацій міста по забезпеченню життєдіяльності міста.

В заході взяли участь депутат Київської обласної ради, голова  правління колективного підприємства «Білоцерківхлібопродукт» І.Шилов, заступник міського голови Г.Джегур, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 05 грудня 2013 року
Поділитися