Зустріч міського голови з дітьми-сиротами

10 травня в м.Біла Церква відбулася традиційна зустріч міського голови В.Савчука із дітьми-сиротами, які є випускниками 9-х та 11-х класів.

В ході заходу міський голова привітав випускників та їх піклувальників, відмітив, що державна політика та діяльність міської влади спрямовані на підтримку прийомних сімей з метою створення найкомфортніших умов для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в Білій Церкві також розроблені та діють міські програми «Назустріч дітям» і «Турбота». Наголосив, що закінчивши загальноосвітні навчальні заклади випускники стають на самостійну дорослу стежку життя, тому їм необхідно відповідально поставитись до обрання майбутньої професії і від них самих залежить, яких успіхів вони досягнуть. Міський голова також висловив слова вдячності педагогам, опікунам та піклувальникам за підтримку дітей-сиріт.

Міський голова В.Савчук вручив 19-м одинадцятикласникам та 32-м дев’ятикласникам направлення для вступу до навчальних закладів, матеріальну допомогу та вітальні листівки.

В ході заходу міський голова також вручив подяки Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету з наданням матеріальної допомоги 5 піклувальникам.

Присутніх випускників також привітали начальник управління освіти і науки міської ради, депутат міської ради Ю.Петрик (фракція ВО «Батьківщина»), депутат міської ради, директор ПП «Будмаркет» Г.Дикий (депутатська група «За зміни Білої Церкви») та ін.

В ході заходу присутні мали змогу поглянути концерт у виконанні вихованців міських шкіл мистецтв.

В заході взяли участь начальник служби у справах дітей міської ради В.Кисельова, директор Центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молодіЛ.Севериненко, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 11 травня 2012 року
Поділитися