Зустріч міського голови В.Савчука з жителями мікрорайону «Таращанський»

11 грудня міський голова Білої Церкви В.Савчук провів традиційну зустріч з жителями мікрорайону «Таращанський».

Під час зустрічі міський голова В.Савчук наголосив на важливості проведення таких зустрічей, адже під час них білоцерківці мають можливість отримати інформацію про роботу міської влади та відповіді на питання, що їх турбують, безпосередньо від керівників усіх структурних підрозділів міської ради. Акцентував увагу, що присутні можуть надати свої пропозиції щодо покращення життєдіяльності міста, які будуть внесені до Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Біла Церква на 2015 рік.

В ході зустрічі міський голова ознайомив присутніх з підсумками роботи міської влади щодо забезпечення життєдіяльності Білої Церкви в 2014 році, проаналізував соціально-економічну ситуацію в місті. Зазначив, що через складну економічну та політичну ситуацію в державі не в повній мірі виконуються заплановані заходи по забезпеченню належного функціонування м.Біла Церква. Наголосив, що, незважаючи на те, що через Державне казначейство України не повністю пройшли кошти, які були заплановані на виконання ряду заходів, в Білій Церкві забезпечувалася життєдіяльність. Крім того, було відкрито сучасний кардіологічний центр у міській лікарні №1, закуплено 6 комп’ютерних класів в міські навчальні заклади, проведено капітальний ремонт приміщень філії дитячої поліклініки, здійснено роботи з благоустрою, ремонту приміщень закладів освіти і охорони здоров’я, доріг, освітлення міських вулиць та ін.

На зустрічі міський голова акцентував увагу на комплексі питань щодо соціального захисту малозахищених категорій білоцерківців - ветеранів війни, інвалідів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС  та воїнів, які перебувають в зоні АТО і їхніх сімей та ін.

Міський голова В.Савчук також детально зупинився на заходах, які були здійснені в поточному році в мікрорайоні «Таращанський» та поінформував про ті, що заплановані на наступний, пріоритетним з яких є завершення будівництва дошкільного навчального закладу.

В ході зустрічі міський голова В.Савчук дав відповіді на питання присутніх, що в основному стосувалися ремонту доріг та тротуарів, благоустрою прибудинкових територій, пільгового перевезення, оплати комунальних послуг, встановлення газових лічильників, створення належних умов для доступності людей з обмеженими фізичними можливостями та ін. Присутні акцентували увагу на необхідності облаштування тротуарів біля дитячих позашкільних і навчальних закладів  та ін.

На заході були присутні заступники міського голови,  керуючий справами виконавчого комітету міської ради, секретар міської ради, депутати міської ради, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 12 грудня 2014 року
Поділитися