Зустріч міського голови В.Савчука з жителями мікрорайону Леваневського

08 грудня міський голова Білої Церкви В.Савчук провів зустріч із жителями мікрорайону Леваневського.

Міський голова відмітив, що наприкінці року такі зустрічі традиційно проводяться міською владою у всіх мікрорайонах Білої Церкви. Під час зустрічей білоцерківці мають можливість детально дізнатися про діяльність міської влади, надати свої пропозиції щодо покращення життєдіяльності міста та отримати відповіді на поставлені питання. Наголосив, що суттєві пропозиції та зауваження  будуть включені до проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Біла Церква на 2015 рік.

Міський голова В.Савчук ознайомив білоцерівців, що проживають в даному мікрорайоні, із підсумками діяльності міської влади в поточному році. Зупинився на питанні наповнення міського бюджету, основних напрямках функціонування галузей освіти, охорони здоров’я, соціального захисту. Зокрема наголосив, що в цьому році відкрито сучасний кардіологічний відділ у міській лікарні №1, проведено капітальний ремонт приміщень філії дитячої поліклініки, здійснено роботи з благоустрою, ремонту доріг та ін..   Поінформував, що в  наступному році заплановано завершення будівництва дошкільного навчального закладу в мікрорайоні «Таращанський» та ін.

Акцентував увагу присутніх на питанні соціального захисту військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції на сході країни та їх сімей. Зокрема, повідомив, що близько 700 білоцерківців-учасників антитерористичної операції отримали грошову допомогу з міського бюджету на загальну суму  понад 450 тис.грн.

Міський голова також відзначив і ряд проблемних питань, над вирішенням яких працює міська влада, зупинився на основних напрямках діяльності на наступний рік та дав відповіді на питання присутніх, що в основному стосувалися забезпечення належного теплопостачання масиву Леваневського, проїзду пільгових категорій білоцерківців автобусними маршрутами загального користування, ремонту міських вулиць та міжбудинкових проїздів, оплати комунальних послуг, роботи торгівельних закладів, паркування автотранспорту в районі зупинки громадського транспорту «ПК ВАТ «Росава» та ін.

На заході були присутні заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, секретар міської ради, депутати міської ради, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.

 



Опубліковано: 09 грудня 2014 року
Поділитися