Зустріч міського голови В.Савчука з жителями мікрорайону «Гайок».

17 грудня міський голова В.Савчук провів  зустріч з жителями мікрорайону «Гайок».

Під час зустрічі із жителями даного мікрорайону міський голова поінформував про підсумки соціально-економічного розвитку Білої Церкви за поточний рік, зазначив,що в місті проводиться капітальний  ремонт житлового фонду, приміщень бюджетних організацій, забезпечується належне функціонування цих закладів, здійснюються заходи з благоустрою, виплачуються державні соціальні нарахування та ін.

Міський голова В.Савчук проаналізував ситуацію щодо наповнення бюджету в ц.р., ознайомив присутніх  із основними положеннями проекту Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Біла Церква на 2015 рік, ситуацією щодо наповнення бюджету в ц.р.

В ході зустрічі присутні отримали відповіді на питання, що в основному стосувалися роботи транспорту, ремонту доріг та тротуарів, благоустрою прибудинкових територій, освітлення вулиць та ін.

На заході були присутні секретар міської ради, заступники міського голови, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, депутати міської ради, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 18 грудня 2014 року
Поділитися