Зустріч міського голови у «прямому ефірі» з жителями міста на телеканалі ТРК «Крокус-1»

29 жовтня  міський голова Білої Церкви В.Савчук провів зустріч у «прямому ефірі» із жителями міста на місцевому телеканалі ТРК «Крокус-1» відповідно до затвердженого графіка від 28.10.2014р.

Під час «прямого ефіру» міський голова поінформував білоцерківців про основні напрямки роботи міської влади щодо забезпечення життєдіяльності  Білої Церкви,  зупинився на заходах, які було проведено в місті щодо організації проведення позачергових виборів народних депутатів України, що відбулися 26.10.2014р. Наголосив, що виборчий процес в місті відбувся без серйозних порушень, явка виборців становила близько 57 %.

Міський голова В.Савчук повідомив про початок опалювального періоду в Білій Церкві, наголосивши, що, в рамках підготовки до нього, в місті було розроблено та проведено комплекс заходів по економії споживання газу, теплозбереженню та ін. Зазначив, що гаряче водопостачання також розпочато і буде продовжуватись протягом всього зимового періоду  за умови наявності газового ресурсу. Поінформував про виконання певних запланованих завдань по капітальному та частковому ремонту міських доріг і міжбудинкових  проїздів, зазначив, що ряд ремонтних робіт по вулицях міста та інших завдань по соціально-економічному розвитку Білої Церкви не було виконано в цьому році через непроходження коштів через Державне казначейство України.

Крім того, міський голова В.Савчук поінформував про соціальний захист військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції на сході країни та їх сімей, зупинився на питаннях координації надання соціальної, матеріальної та правової допомоги переселенцям із районів проведення антитерористичної операції та Республіки  Крим.

            У ході зустрічі в «прямому ефірі» міський голова В.Савчук дав відповіді на поставлені білоцерківцями питання, які стосувалися початку опалювального сезону в житловому фонді, деяких установах охорони здоров’я та подальшого його забезпечення протягом зимового періоду, подачі гарячої води, встановлення лічильників обліку тепло- і водопостачання. Також, питання, які задавали жителі міста стосувалися благоустрою прибудинкових територій, освітлення міських вулиць, ремонту ліфтів деяких житлових будинків, користування металевими гаражами пільговими категоріями білоцерківців.

Завершуючи зустріч в «прямому ефірі» на місцевому телеканалі ТРК «Крокус-1» міський голова В.Савчук звернувся до жителів Білої Церкви із закликом взяти участь в загальноміській толоці, яка відбудеться 01 листопада ц.р., акцентував увагу керівників підприємств, установ та організацій різних форм власності на необхідності приведення в належний стан прилеглих територій.



Опубліковано: 30 жовтня 2014 року
Поділитися