Зустріч міського голови у «прямому ефірі» із жителями міста

22 березня міський голова Білої Церкви В.Савчук провів зустріч у «прямому ефірі» із жителями міста на місцевому телеканалі ТРК «Крокус-1» відповідно до затвердженого графіка на перше півріччя 2012 року.

Міський голова поінформував білоцерківців про основні питання, що розглядалися на останньому засідання колегії Київської облдержадміністрації, зокрема акцентував увагу на впровадженні соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича, зупинився на необхідності реформування житлово-комунальної сфери, галузі охорони здоров’я, покращення роботи дозвільних центрів.

Міський голова В.Савчук ознайомив білоцерківців з напрямками роботи міської влади щодо благоустрою вулиць та прибудинкових територій, ремонту проїжджих та тротуарних частин вулиць міста та ін.

У ході зустрічі в «прямому ефірі» міський голова В.Савчук дав відповіді на поставлені білоцерківцями питання, які стосувалися здебільшого благоустрою прибудинкових територій, проїзду пільгових категорій білоцерківців у громадському транспорті. Мешканці міста внесли свої пропозиції щодо включення до плану проведення ремонтних робіт міських вулиць та міжквартальних і прибудинкових територій.



Опубліковано: 23 березня 2012 року
Поділитися