Зустріч міського голови із представниками міських засобів масової інформації

28 жовтня  міський голова Білої Церкви В.Савчук провів чергову зустріч із представниками міських засобів масової інформації.

В ході зустрічі міський голова привітав жителів Білої Церкви із 69-ю річницею визволення України від німецько-фашистських загарбників, висловив слова вдячності ветеранам за їх героїчний подвиг, виявлений під час визволення нашої Батьківщини. Поінформував про заходи, які проводяться в Білій Церкві щодо виконання соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича по забезпеченню соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни,  вирішення їх повсякденних проблем та ін.

Під час зустрічі міський голова акцентував увагу на питанні виплат заробітної плати працівникам бюджетних установ, відмітив, що згідно із Постановою Кабінету Міністрів України були виділені кошти для Київської області, які будуть спрямовані на погашення заробітної плати. Зупинився на механізмі проходження коштів через Державне казначейство України на забезпечення життєдіяльності міста.

Присутні також були поінформовані про ситуацію, яка склалася в комунальному підприємстві Білоцерківської міської ради «Тролейбусне управління» із заборгованістю по виплаті заробітної плати, у зв’язку з недостатнім надходженням коштів з державного бюджету на відшкодування пільгових перевезень  та про заходи щодо її вирішення.

Міський голова також повідомив про заходи щодо забезпечення надходження коштів до міського бюджету, який за 9 місяців поточного року був перевиконаний, відмітив, що у разі надходження субвенцій з державного бюджету буде продовжена запланована робота по благоустрою міста та дав відповіді на поставлені питання журналістів.



Опубліковано: 28 жовтня 2013 року
Поділитися