Зустріч міського голови із делегацією із Словацької Республіки

30 січня в м.Біла Церква відбулася зустріч міського голови В.Савчука з делегацією Ради директорів групи GGE (Словацька Республіка).

Метою візиту є сприяння розвитку співробітництва, встановлення дружніх і партнерських відносин.

В ході зустрічі міський голова В.Савчук ознайомив присутніх з історією, соціально – економічним розвитком м.Біла Церква, поінформував про функціонування міських підприємств, установ і організацій різних форм власності .

Під час зустрічі було обговорено розвиток співробітництва в різних сферах життєдіяльності міста. Зокрема, обговорювались питання обміну досвідом щодо забезпечення функціонування житлово-комунальної галузі, залучення інвестицій в дану сферу, формування тарифів за спожиті енергоресурси, ефективності функціонування централізованої і індивідуальної систем опалення, запровадження систем енергозбереження та ін.

В рамках візиту делегація Ради директорів групи GGE відвідали комунальне підприємство Білоцерківської міської ради «Білоцерківтепломережа», де ознайомилися із умовами його функціонування.

В заході взяли участь генеральний директор представництва GGE в Україні М.Баєр, виконавчий директор представництва GGE в Україні Р.Карасчак, технічний та інвестиційний директор представництва GGE в Україні Ю.Кралік, заступники міського голови В.Гнатюк, Г.Джегур, начальник управління комунальної власності та концесії міської ради В.Міхєєв та ін.



Опубліковано: 31 січня 2014 року
Поділитися