Зустріч міського голови із членами «Золотого фонду»

10 вересня відбулася традиційна зустріч міського голови Білої Церкви В.Савчука  із членами Золотого фонду міста.

Міський голова  наголосив, що сьогодні Золотий фонд міста налічує 236 осіб, і кожного року він поповнюється новими членами, серед яких білоцерківці з різних сфер життєдіяльності Білої Церкви.  Висловив їм слова вдячності за особистий внесок у соціально-економічний та культурний розвиток міста, наголосив, що в Білій Церкві гідно продовжуються традиції започатковані ними  і, головним завданням  всіх білоцерківців в складних умовах  сьогодення, є підтримання функціонування міста в належних умовах та забезпечення його подальший розвиток.

 Міський голова також  охарактеризував суспільно-політичну ситуацію в м.Біла Церква.

Під час заходу міський голова В.Савчук вручив свідоцтво 4-ом новим членам Золотого фонду, серед яких Заслужений тренер України, тренер-викладач з лижних гонок комунального закладу Київської обласної ради «Київська обласна ДЮСШ» Г.Бекетова; Заслужений тренер України, тренер з карате-до Асоціації традиційного карате-до м.Біла Церква В.Брунько; Заслужений працівник освіти України, начальник управління освіти і науки міської ради Ю.Петрик; Заслужений тренер України, вчитель з греко-римсько боротьби комунального закладу Київської обласної ради «Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» А.Щука.

В ході заходу також було вручено премії за ІІ та ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі на кращий проект пам’ятника Т.Шевченку в м.Біла Церква, які здобули авторський колектив скульпторів у складі –В.Білей та І.Мельничука і скульптора О. Маляра.

Дипломи  та грошові премії отримали лауреати  міської літературно-мистецької премії ім. І. Нечуя-Левицького за 2013р. – майстер художньої вишивки С.Паламарчук – за творчий доробок в одному з видів народного декоративного мистецтва та Заслужена артистка України Л.Дяченко – за виконання головної ролі у виставці «Ханума» автора А.Цагарелі.

В заході взяли участь секретар міської  ради О.Олійник, заступник міського голови М.Антонюк,  представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 10 вересня 2014 року
Поділитися