Зустріч керівництва ТОВ “Гідро-Інвест” з представниками громадськості міста

24 червня в м.Біла Церква відбулася зустріч керівництва ТОВ “Гідро-Інвест”  з представниками громадськості міста щодо обговорення питання будівництва даним підприємством  міні-гідроелектростанції на р.Рось.

В ході зустрічі міський голова В.Савчук зазначив, що міською радою було прийнято рішення за №1053-46-VI від 26.09.2013р. «Про погодження використання ТОВ “Гідро-Інвест” донного водовипуску греблі Білоцерківського верхнього водосховища», що започаткувало проектування міні-гідроелектростанції на р.Рось. Відмітив, що освоєння альтернативних джерел енергії розглядається як важливий фактор підвищення рівня енергетичної безпеки та зниження негативного впливу енергетики на довкілля. Будівництво такої міні-ГЕС надасть можливість забезпечити один з мікрорайонів міста електроенергією та стабільне водопостачання і водовідведення в межах м.Біла Церква. Наголосив, що дана міні-гідроелектростанція буде оснащена сучасним обладнанням, враховуватиме всі засоби захисту для навколишнього середовища та ін.

Присутні були поінформовані про умови функціонування міні-гідроелектростанції, інноваційні технології, які будуть на ній застосовані.

В заході взяли участь депутати міської ради, секретар міської ради О.Олійник, заступник міського голови В.Гнатюк, директор ТОВ “Гідро-Інвест” С.Ільїн, голова Пилипчанської сільської ради В.Ярмола, представники громадськості та міських ЗМІ.



Опубліковано: 24 червня 2014 року
Поділитися