«Золотий» ювілей подружнього життя – найважливіша річниця весілля

29 листопада у Білій Церкві відбувся вечір-вшанування сімейних пар міста, які відзначили 50-річчя та наступні ювілейні дати подружнього життя. Саме про такі подружжя говорять, що їхній шлюб укладений на небесах, адже їм крізь багато років вдалося зберегти кохання і повагу одне до одного, прожити разом «і в радощах, і в горі».

Даний захід відбувся в рамках реалізації Програми сприяння соціальному  становленню та розвитку молоді, і підтримки  сім’ї на 2016-2020 роки, якою опікується управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради. І саме цього дня до міського Будинку урочистих подій завітали подружні пари, які півстоліття тому поєднали свої серця. За доброю українською традицією, вони увійшли до зали під вишитими рушниками. Це такі подружжя:

- Колотніцькі Юрій Анастасійович та Ольга Яківна;

- Дзюбенко Анатолій Степанович та Надія Іванівна;

- Зіс Рантин Готлібович та Олександра Степанівна;

- Ралко Григорій Іванович та Ралко Ганна Григорівна;

- Шлапацькі Віталій Олександрович та Катерина Тимофіївна;

- Надобенко Володимир Дмитрович та Таїсія Миколаївна;

- Донець Петро Пилипович та Варвара Григорівна;

- Нечасові Василь Семенович та Валентина Кузьмівна.

Від імені міського голови Геннадія Дикого з вітальним словом до присутніх звернувся його радник Микола Антонюк. Він наголосив, що в місті приділяється значна увага для вшанування людей, які зробили у своєму житті дуже і дуже багато. І вітаючи подружніх пар, які відсвяткували своє «золоте весілля», міська влада має на меті висловити вдячність їм за те, що вони зробили у своєму житті, адже саме «золоті» подружжя збагачують наше суспільство, є прикладом для майбутніх поколінь.

Подружнім парам були вручені подяки Білоцерківської міської ради та її виконавчого комітету, подарунки та квіти.

Під час заходу розповіли  історію знайомства та життєвого шляху «золотих» подружніх пар. У кожної з них цей шлях був різним, але всіх  їх  об’єднують ознаки люблячих та благополучних родин. Вони будували своє сімейне життя на людських цінностях, таких як любов, взаємна повага та розуміння. І як результат – кожна подружня пара має дітей, онуків та правнуків, в яких вклали віру в людську красу, доброту, гармонію та любов.

Під час заходу своїми талантами присутніх радували юні таланти міста.

У заході взяли участь: начальник управління з питань молоді та спорту Білоцерківської міської ради Інна Паливода, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

«Золотий» ювілей подружнього життя – найважливіша річниця весілля


Опубліковано: 29 листопада 2019 року
Поділитися