Знання прав і законів з дитинства – основа європейського майбутнього

06 жовтня в Білій Церкві відбувся міський брейн-ринг «Підліток і право» - гра-змагання для учнівської молоді на краще знання чинного законодавства України щодо дітей, положень  Конвенції ООН про права дитини.

Змагання проходили на базі Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 12  з поглибленим вивченням інформаційних технологій на виконання міської комплексної програми подолання дитячої бездоглядності, профілактики негативних явищ у дитячому середовищі, підтримки сімей з дітьми й розвитку соціальних послуг для сім’ї, дітей та молоді «Назустріч дітям» на 2009-2017 роки. Брейн-ринг було організовано службою у справах дітей Білоцерківської міської ради за підтримки управління освіти і науки Білоцерківської міської ради.

В конкурсі взяли участь команди загальноосвітніх шкіл №№ 1, 3, 4, 6, 7, 9, 11, 12, 15, 16, 17, 18, 20, 21, 22,  гімназій №№ 1, 2 та Білоцерківського колегіуму.

На початку гри команди захищали свою назву, емблему та девіз. Оригінальними за формою і змістом були виступи учнів шкіл № 3, № 7, № 20, а найкраще зуміли представити себе юні правознавці школи № 18. Крім того, школярі виявили ґрунтовні знання з правознавства, що є безпосередньою заслугою їх педагогів. 

Переможцями турніру стали: 

І місце – Білоцерківська гімназія № 2;

ІІ місце – Білоцерківське навчально-виховне об'єднання «Перша Білоцерківська гімназія-школа І ступеня»;  

ІІІ місце – Білоцерківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15. 

Переможцям були вручені грамоти, подарунки та солодощі. 

Міська влада, служба у справах дітей вітають переможців та висловлюють щиру подяку адміністрації Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 12  з поглибленим вивченням інформаційних технологій за належний рівень організації гри, керівникам і педагогам усіх навчальних закладів, які взяли участь у конкурсі.

 



Опубліковано: 07 жовтня 2016 року
Поділитися