Зміни в депутатському корпусі та в складах постійних комісії

    Міський голова Геннадій Дикий поінформував присутніх, що  відповідно до Постанови Білоцерківської  міської виборчої комісії Київської області №165 від 10.02.2017р. «Про визнання обраним депутатом наступного за черговістю кандидата в депутати в багатомандатному виборчому окрузі від Білоцерківської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода» визнано обраним депутатом Василя Шевченка, замість Олександра Хозєєва.

 

    Постановою №166 – міська виборча комісія постановила зареєструвати Василя Шевченка депутатом та видати йоту тимчасове посвідчення.

 

    Василь Шевченко склав присягу, міський голова вручив йому посвідчення.

 

    Також відбулося ряд змін у постійних депутатських комісіях. Так, до складу  постійної комісії з питань інвестицій, регуляторної політики, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, власності, комунального майна та приватизації було включено Сергія Грисюка,  а попередньо, іншим рішенням, його було виключено із складу виконавчого комітету міської ради.

 

     Депутат Василь Шевченко працюватиме в постійній комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

 

    Депутата Віталія Підопригору виключено зі складу постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства і зв’язку, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження та включено  до постійної комісії  з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, оборонної роботи, запобігання корупції, сприяння депутатській діяльності, етики та регламенту.

 

    Дані зміни були внесені у відповідні рішення міської ради.

 


Опубліковано: 24 лютого 2017 року
Поділитися