Завершили роботу пришкільні та мовні літні табори Білої Церкви

21 червня у Білій Церкві завершили свою роботу пришкільні та мовні літні табори, які працювали на базі закладів загальної середньої освіти, починаючи з 04 червня ц.р. Це 10 пришкільних та 5 літніх мовних таборів, де за такий короткий проміжок часу юні білоцерківці мали змогу не тільки чудово провести дозвілля, але й отримати корисні знання та навички, знайти нових друзів, сповнитися позитивними враженнями.

 

Білоцерківці, як і минулого року, приймали гостей з інших областей: на базі Білоцерківської гімназії №2 працював  табір «Успішний крок», куди було запрошено 21 учня із Попаснянського району Луганської області. За час табірної зміни діти здружилися – цьому сприяли цікаві екскурсії, поїздки, квести, конкурси, різні спортивні змагання, переможці яких були відзначені грамотами.

 

Під час заходів з нагоди закриття табірної зміни діти презентували свої досягнення та здобутки: виступали з творчими доробками, віршами та піснями, організували виставки робіт, дарували номери художньої самодіяльності. А ще – дуже шкодували, що час так швидко минув, і табірна зміна завершилася.

 

Варто зауважити, що усього в пришкільних та мовних таборах з денним перебуванням відпочили 1967 дітей, що на 279 осіб більше, ніж минулого року; 1480 дітей мали змогу відвідувати табори за кошти міського бюджету – у рамках відповідної програми. Зокрема, це діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти із багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, батьки яких є учасниками АТО, діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти, які були переміщені з тимчасово окупованої території України. За кошти батьків табори відвідували 487 дітей – це вдвічі більше, ніж минулоріч. Усі діти були забезпечені харчуванням.

 

Протягом табірної зміни з дітьми працювало понад 400 педагогів. Іноземним мовам дітей навчали майже 100 вчителів.

 

У заходах з нагоди закриття табірної зміни взяв участь начальник управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрій Петрик, представники громадськості, журналісти місцевих ЗМІ.

Завершили роботу пришкільні та мовні літні табори Білої Церкви


Опубліковано: 21 червня 2018 року
Поділитися