Заслужений відпочинок – винагорода за багаторічну працю!

29 жовтня міський голова Геннадій Дикий в урочистій обстановці вручив нагрудний знак «Відзнака міського голови» начальнику диспетчерської служби ПАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» м. Біла Церква Володимиру П’янківському, який пішов на заслужений відпочинок після 30-річної сумлінної праці, пропрацювавши на цьому підприємстві.

«Завдяки таким фахівцям як Ви місто, і країна у цілому, мають енергетичну безпеку. Ваша робота оцінюється, на жаль, тільки тоді, коли електроенергія зникає. Проте ця галузь є однією із основних, адже сьогодні у людей стає все більше електричних приладів вдома, на роботах і тд. Я думаю, що за весь час роботи багато ваших вихованців перейняли ваш досвід. Тому можна спокійно піти на відпочинок знаючи, що ви зробили все можливе аби наше місто було забезпечене електроенергією», - зазначив міський голова.

Також до привітань долучилися керівник південного регіону високовольтних мереж ПАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі» Євген Тараненко та колеги.

Вітаємо Володимира Миколайовича П’янківського і бажаємо  успіхів у житті, активного довголіття, щастя і всіляких гараздів!

 

Заслужений відпочинок – винагорода за багаторічну працю!


Опубліковано: 29 жовтня 2021 року
Поділитися