Засідання виконавчого комітету

12 січня  відбулося засідання виконавчого комітету Білоцерківської міської ради, яке провів міський голова Г.Дикий.
Перед початком засідання міський голова Г.Дикий вручив нагрудні знаки та посвідчення  до  Почесного звання України «Мати-героїня»  жителькам Білої Церкви – С.Чалій (матері 8 дітей), О.Григор (матері 5 дітей), Т.Сапєговій (матері 5 дітей).  Дані Почесні звання були присвоєні Указом Президента України від 03.12.2015р. №676/2015.  Слід зазначити, що в місті сьогодні проживає  724 багатодітні сім’ї, в яких 2403 дітей. На сьогодні Почесного звання України «Мати-героїня» удостоєно 108 білоцерківських жінок.

 

В ході засідання виконавчого комітету було прийнято рішення про присудження міської молодіжної літературно-мистецької премії ім.М.Вінграновського за 2015 р. молодій поетесі М.Дегтяренко – за поетичну збірку «І Кафка на ніч» та солістці Народного муніципального аматорського хору «Від серця до серця»  Р.Лоцман – за видатні мистецькі досягнення, вагомий внесок у розвиток і збагачення традицій національної хорової культури, активну участь у заходах, що відбуваються в м.Біла Церква.

Члени виконавчого комітету затвердили новий склад ряду комітетів, комісій та робочих груп, що діють при виконкомі міської ради, положення про  радників Білоцерківського міського  голови. Прийняли рішення про подачу теплоносія для опалення незавершеного будівництва дошкільно-навчального закладу на 220 місць в мікрорайоні «Таращанський».

Під час засідання було затверджено  склад та положення  конкурсного комітету з визначення автомобільних   перевізників на  міських  автобусних  маршрутах загального користування  і Типовий договір  на перевезення пасажирів на  автобусному маршруті (оборотних рейсах автобусного маршруту) загального користування в м.Біла Церква.

Членами виконавчого комітету були прийняті рішення про деякі питання  перепланування приміщень, присвоєння адрес, щодо розміщення об’єктів зовнішньої реклами.

В ході заходу також були прийняті рішення про порядок визначення  «Кращого спортсмена місяця м. Білої Церкви та його тренера»  і про  стипендію міського голови кращим спортсменам спортивних установ м.Біла Церква та їх тренерам. Затверджено положення про Білоцерківську міську ланку територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту  Київської області у новій редакції, а також  розглянуто ряд інших питань, з яких були прийняті відповідні рішення.



Опубліковано: 12 січня 2016 року
Поділитися