Засідання спостережної комісії

30 вересня відбулося виїзне засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради  на базі Білоцерківської виправної колонії №35.

 В засіданні спостережної комісії взяв участь представник Білоцерківської виправної колонії №35  Валентин Добровольський, який  довів до присутніх інформацію про умови утримання  засуджених, а саме їх  комунально-побутове, медичне забезпечення та інше.

Члени спостережної комісії відвідали один із локальних секторів колонії, де детально  ознайомилися  із комунально-побутовим забезпеченням засуджених. Також  побували в медичній частині Білоцерківської виправної колонії №35, де провели спілкування із засудженими, які знаходяться  на стаціонарному лікуванні. Спільно із працівниками медичної частини було проведено огляд  місць  де  надається медична допомога засудженим та ін.

В рамках заходу також була проведена індивідуальна  бесіда  із окремими  засудженими та надані відповіді на їх запитання.

Після завершення виїзного засідання спостережної комісії члени комісії відвідали  приміщення, де приймаються  передачі з продуктами та речами  від рідних для засуджених осіб, ознайомилися з прейскурантом цін на проживання в кімнатах при наданні   короткострокових та довгострокових побачень в Білоцерківській виправній колонії №35 та ін.



Опубліковано: 03 жовтня 2016 року
Поділитися