Засідання робочої групи

07 червня в м.Біла Церква відбулося чергове засіданняробочої групи з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення м. Біла Церква до роботи в осінньо – зимовий період 2012 - 2013 р.р., яке провів заступник міського голови В.Гнатюк.

В ході засідання присутні обговорили хід заходів з підготовкижитлового фонду, комунальних закладів, установ, організацій до нового опалювального сезону, затверджених рішенням виконавчого комітету Білоцерківської міської ради №125 від 10.04.2012р., акцентували увагу на проблемі щодо технічного стану магістралі ТЕЦ-місто.

Також присутніх було ознайомлено із чинним законодавством України, згідно якого житловий фонд готується та здається до обслуговування теплопостачальними організаціями. Відповідним службам було надано ряд протокольних доручень по виконанню заходів з підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Білої Церкви до роботи в осінньо – зимовий період 2012 - 2013 р.р., наголошено на необхідності проведення погашення заборгованості перед газопостачальними організаціями за спожиті енергоносії до початку нового опалювального сезону.

В засіданні взяли участь представники ряду управлінь та відділів міської ради, теплопостачальних організацій міста, комунальних закладів, установ і організацій, журналісти міських ЗМІ.



Опубліковано: 08 червня 2012 року
Поділитися