Засідання «круглого столу» за участю представників міських громадських організацій соціального спрямування

30 квітня в м.Біла Церква відбулося засідання «круглого столу» за участю представників міських громадських організацій соціального спрямування щодо організації і відзначення Дня Перемоги та вирішення питань пільгового обслуговування даної категорії білоцерківців.

В ході засідання «круглого столу» заступник міського голови М.Антонюк поінформував присутніх про основні напрямки роботи міської влади щодо соціального захисту малозахищених категорій білоцерківців, відмітив важливе значення співпраці міської влади та громадськості у вирішенні ряду проблемних питань функціонування громадських організацій соціального спрямування та наголосив, що міською владою буде вжито необхідних заходів по вирішенню всіх проблемних питань, які будуть підняті на даному засіданні.  Зупинився на заходах, які проводитимуться в Білій Церкві з нагоди 69-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та в рамках підготовки до відзначення 70-річниці Великої Перемоги.

Під час заходу присутні були детально поінформовані про пенсійне, соціальне,  медикаметнозне забезпечення пільгових категорій білоцерківців, особливо ветеранів Великої Вітчизняної війни. Зокрема, акцентувалася увага на недостатньому фінансуванні з державного бюджету щодо забезпечення ліками, санаторно-курортним лікуванням та ін.

З даною інформацією присутніх ознайомили начальник управління охорони здоров’я міської ради А.Рогов,  начальник управління соціального захисту населення міської ради Г.Мельніченко, начальник управління Пенсійного фонду України в м.Біла Церква В.Дебольська.

В ході заходу заступник міського голови Г.Джегур зупинився на питанні перевезення пільгових категорій громадян на міських автобусних  маршрутах загального користування. Наголосив на необхідності виконання підприємствами – перевізниками чинного законодавства України з даного питання та недопустимості зриву пасажирських транспортних перевезень в м.Біла Церква.

Учасники «круглого столу» обговорили питання належного медикаментозного забезпечення, лікування, оздоровлення соціально незахищених верств населення,  виплати їм компенсацій за сплату комунальних послуг, на поховання  та ін.

В заході взяли участь представники ряду управлінь та відділів міської ради, міських підприємств – перевізників, журналісти місцевих ЗМІ.



Опубліковано: 30 квітня 2014 року
Поділитися