Засідання «круглого столу» з питань консолідації зусиль влади і бізнесу

28 травня в м.Біла Церква відбулося засідання «круглого столу» з питань консолідації зусиль влади і бізнесу для вирішення проблем ведення підприємницької діяльності та вдосконалення державної регуляторної політики, яке провів  заступник міського голови Г.Джегур.

В ході засідання присутні наголосили на вагомій ролі малого та середнього бізнесу в розвитку місцевої і загальнодержавної економіки, обговорили питання щодо забезпечення реалізації державної політики у сфері розвитку підприємництва, нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності, державної регуляторної політики, дозвільної системи та ліцензування у даній  сфері в Київській області та м.Біла Церква. Зупинилися на основних напрямках діяльності Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва та  Громадської ради  при даній службі.

Учасники  засідання «круглого столу»  також відмітили важливість розробки нових нормативно-правових документів та внесення змін у вже існуючу законодавчу базу, яка регулює розвиток малого та середнього бізнесу.  Наголосили на необхідності створення належних умов для розвитку підприємництва та побудови ефективної моделі саморегулювання бізнесу, проведенні роз’яснювальної роботи серед населення.  Акцентували увагу на вагомій ролі бізнес-інкубаторів у підтримці підприємців на всіх етапах розвитку  та ін.

В обговоренні даних питань взяли участь заступник директора департаменту  розвитку підприємництва Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва О. Гальона, голова Громадської ради  при Державній службі України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва  П.Міхайліді, заступник директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Київської обласної державної адміністрації Т.Ревенко, президент Української асоціації бізнес інкубаторів і інноваційних центрів Н.Кожевіна, представники  малого та середнього бізнесу м.Біла Церква та ін.

Під час заходу присутні також обговорили досвід Білоцерківського інноваційного бізнес-інкубатора у сприянні структурній перебудові місцевої економіки шляхом підтримки створення та розповсюдження інноваційних технологій і інформаційних систем, створення нових робочих місць шляхом підтримки розвитку молодих та знову створених малих підприємств з використанням технології бізнес-інкубації.

З нагоди 15-річчя створення Білоцерківського інноваційного бізнес-інкубатора його голова правління М.Пааль та ряд представників установи були нагороджені грамотами та подяками Української асоціації бізнес інкубаторів і інноваційних центрів.

В заході взяли участь депутати міської ради, начальник відділу взаємодії ЗМІ і громадськістю Білоцерківської ОДПІ Т.Ентіс, представники ряду приватних підприємств, міських громадських організацій, ряд депутатів Черкаської міської ради, журналісти міських ЗМІ та ін.



Опубліковано: 28 травня 2013 року
Поділитися