Засідання «круглого столу» з нагоди Дня охорони праці в Україні

27 квітня в м.Біла Церква відбулося засідання «круглого столу» з нагоди Дня охорони праці в Україні.

Під час заходу присутні обговорили стан та шляхи удосконалення охорони праці на підприємствах м.Біла Церква, проаналізували рівень виробничого травматизму на них за 2014р. та І квартал 2015р.,  наголосили на важливості привернення уваги роботодавців і працівників до зниження рівня виробничих ризиків шляхом профілактики  травматизму та професійних захворювань.

Також було проведено навчання та перевірку знань з питань охорони праці посадових осіб і  спеціалістів підприємств міста.

В заході взяли участь заступник міського голови Г.Джегур, начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м.Київ І.Шумелюк,  начальник управління економіки міської ради О.Карпенко, начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Білоцерківському районі Київської області О.Виговський,  керівники ряду управлінь та відділів міської ради, представники міських профспілкових організацій, підприємств та ін.



Опубліковано: 27 квітня 2015 року
Поділитися