Засідання «круглого столу» з нагоди Дня охорони праці

 28 квітня в м.Біла Церква відбулося засідання «круглого столу» з нагоди Дня охорони праці в Україні.

В ході засідання «круглого  столу»  заступник міського голови М.Антонюк наголосив на важливості  питання охорони праці на підприємствах міста, зупинився на заходах, які проводяться в Білій Церкві щодо попередження виникнення травматизму та ін.

Під час заходу присутні обговорили стан та шляхи удосконалення хорони праці на підприємствах м.Біла Церква, проаналізували рівень виробничого травматизму на них за 2013р. та І квартал 2014р.,  наголосили на важливості привернення уваги кожного роботодавця і працівника до зниження рівня виробничих ризиків шляхом профілактики  травматизму та професійних захворювань. Також провели навчання та перевірку знань з питань охорони праці посадових осіб і  спеціалістів міських підприємств.

В заході взяли участь начальник управління економіки міської ради О.Карпенко, заступник начальника Київської обласної інспекції нагляду з промислової безпеки С.Ляшенко, головний державний інспектор Київської обласної державної інспекції нагляду з промислової безпеки О. Глеватських, начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м.Біла Церква Київської області О.Виговський,  головний спеціаліст Білоцерківського міського управління ГУ Держсанепідслужби у Київській області  Е.Шегеда, керівники ряду управлінь міської ради, представники деяких міських профспілкових організацій, підприємств та ін.



Опубліковано: 28 квітня 2014 року
Поділитися