Засідання «круглого столу» на тему: «Проект «Управдом ХХІ» - шлях до реформування і модернізації ЖКГ»

28 травня в м.Біла Церква відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Проект «Управдом ХХІ» -шлях до реформування і модернізації ЖКГ», яке провів заступник міського голови В.Гнатюк.

В ході засідання заступник міського голови  поінформував присутніх про хід проведення реформи житлово-комунального господарства в м.Біла Церква та залучення громадськості до співпраці з владою з метою пошуку ефективної моделі управління багатоквартирними будинками і проведення модернізації житлового фонду міста.

Про громадську ініціативу щодо підтримки реформи ЖКГ та втілення Всеукраїнського соціально-економічного проекту «Управдом ХХІ», який покликаний сприяти поширенню передових моделей і зразків господарювання, освітніх програм і методів роботи з населенням, і в результаті – формуванню об’єктивного відношення суспільства до реформи, що  проводиться поінформував голова Громадської ради  при Державній службі України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва  П.Міхайліді.

Присутні на заході обговорили стан проведення реформи ЖКГ у м.Біла Церква та наголосили на необхідності залучення власників багатоквартирних будинків до управління ними, зупинилися на досвіді самоуправління власників багатоквартирних  будинків у Київській області та розглянули можливі шляхи вирішення проблемних питань в даній сфері та ін.

В засіданні «круглого столу» взяли участь заступник директора департаменту  розвитку підприємництва Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва О. Гальона, заступник начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Є.Сінчук, керівники ряду комунальних установ, які забезпечують функціонування житлово-комунального господарства міста, представники деяких об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Білої Церкви, міських громадських організацій та ін.



Опубліковано: 28 травня 2013 року
Поділитися