Засідання «круглого столу»

17 березня в Білій Церкві відбулося засідання «круглого столу» з обговорення проектів регуляторних актів «Про тарифи на послуги» комунального підприємства Білоцерківської міської ради «Будинок урочистих подій» та  «Про тарифи на ритуальні послуги», що надаються населенню комунальним підприємством Білоцерківської міської ради «Спецкомбінат з надання ритуальних послуг».

Учасники засідання наголосили на важливості розгляду даних проектів рішень, оскільки вони розроблені в зв’язку з необхідністю регулювання діючих тарифів на окремі види послуг, що їх надають комунальні установи, і потребують перегляду до рівня їх собівартості з мінімальною рентабельністю.

В обговоренні взяли участь депутати міської ради С.Масюк, Д.Поліщук, заступники міського голови В.Гнатюк, М.Антонюк, представники підприємств надавачів даних послуг та ін.

Учасники «круглого столу» підтримали проекти регуляторних актів та схвалили винесення їх на розгляд виконавчого комітету Білоцерківської міської ради.

 В заході взяли участь секретар міської ради О.Олійник, начальники ряду управлінь та відділів міської ради, журналісти місцевих ЗМІ.

 



Опубліковано: 18 березня 2015 року
Поділитися