Засідання комісії виконавчого комітету з питань безпеки дорожнього руху

12 листопада в м.Біла Церква  відбулося  засідання комісії виконавчого комітету міської ради з питань безпеки  дорожнього  руху, яке провів заступник міського голови В.Гнатюк.

В ході засідання присутні обговорили ряд питань, серед яких –недопущення  виникнення  надзвичайних ситуацій  у зимовий період, забезпечення дотримання правил дорожнього руху та координації дій комунальних служб у зимовий період, забезпечення прибиральною технікою та піщано-соляною сумішшю. Акцентовано увагу на питаннях щодо визначення  місць відстою транспорту та облаштування пунктів обігріву громадян, можливого застосування військової техніки у випадку надзвичайних ситуацій у зимовий період та ін.

В роботі комісії взяли участь  директор ТОВ «Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління» Р.Троценко, начальник відділення ДАІ Білоцерківського міського відділу (з обслуговування м.Біла Церква та Білоцерківського району) ГУ МВС України в Київській  області В.Федорчук, заступник начальника управління житлово-комунального господарства міської  ради М.Щербина та ін.

За  результатами засідання прийнято ряд організаційних рішень, виконання  яких  дозволить забезпечити  безпеку  дорожнього руху у  зимовий  період.

 



Опубліковано: 13 листопада 2013 року
Поділитися