Засідання комісії виконавчого комітету міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

10 квітня в м.Біла Церква відбулося чергове засідання комісії виконавчого комітету міської ради з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, яку провів заступник міського голови В.Гнатюк.

В ході засідання було розглянуто питання про відновлення систем пожежної сигналізації, димовидалень, блискозахисту в будинках підвищеної поверховості, забезпечення пожежної безпеки культових об’єктів і об’єктів культурної спадщини. Обговорена співпраця щодо проведення відповідних заходів з даних питань із Білоцерківською філією з експлуатації газового господарства.

Члени комісії акцентували увагу на заходах, які вже проводяться та визначили подальші дії щодо ліквідації підключень до мережі міської зливової каналізації гозпфекальних стоків та попередження виникнення стихійних сміттєзвалищ у приватному секторі і водоохоронних зонах водних об’єктів міста.

 Під час засідання також було проаналізовано виконання Комплексного плану захисту населення від хвороб спільних для людей і тварин на 2011- 2015рр., заходів по запобіганню виникнення в місті малярії, дирофіляріозу та хвороби Лайма. Обговорені питання про забезпечення безпеки розміщених баштових кранів на будівельних майданчиках в м.Біла Церква та ін.



Опубліковано: 10 квітня 2015 року
Поділитися