Засідання комісії по розгляду окремих питань призначення державної соціальної допомоги малозабезченим сім’ям

05 березня в м.Біла Церква відбулося чергове засідання комісії по розгляду окремих питань призначення державної соціальної допомоги малозабезченим сім’ям, у разі, коли працездатні члени малозабезпеченої сім’ї не працюють, не служать, не вчаться за денною формою навчання у загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладах І-ІVрівнів акредитації протягом трьох місяців, що передують місяцю звернення за призначенням соціальної допомоги. Провела засідання комісії керуючий справами виконавчого комітету міської ради Н.Дудко.

В ході засідання членами комісії були розглянуті звернення семи білоцерківських малозабезпечених багатодітних сімей, які виховують трьох або більше дітей віком до 18 років.

Згідно із Законом України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям»  даним заявникам, врахувавши середньомісячний дохід сім’ї та гарантований мінімум державою, буде надано відповідну матеріальну допомогу, яку вони отримуватимуть з державного бюджету протягом   6-ти місяців, з дати звернення.



Опубліковано: 05 березня 2013 року
Поділитися