Засідання громадської ради при виконавчому комітеті

29 листопада в м. Біла Церква відбулося засідання громадської ради при виконавчому комітеті Білоцерківської міської ради, в якому взяло участь 26 членів ради.

В ході засідання виступив міський голова В.Савчук, який наголосив на важливості діяльності такого дорадчого органу при виконавчому комітеті міської ради як громадська рада, відмітив необхідність врахування думки громадськості під час формування та реалізації міських програм в різних галузях життєдіяльності міста.

Міський голова В.Савчук поінформував присутніх про соціально-економічну ситуацію в місті в 2012 році, зазначив, що ряд промислових підприємств отримали кращі економічні показники по розвитку, ніж у 2011 році, відмітив позитивні зрушення в розвитку малого та середнього бізнесу, зупинився на необхідності покращення інвестиційної привабливості міста та інвестиційного клімату. Головною метою реалізації інвестиційної політики є збільшення надходжень інвестицій шляхом створення сприятливих умов для діяльності інвесторів на території міста для розвитку галузей економіки, впровадження у виробництво новітніх технологій, збільшення виробництва продукції, створення нових робочих місць та підвищення життєвого рівня населення.

Міський голова повідомив членам громадської ради про основні напрямки роботи міської влади щодо введення в дію нових об’єктів соціально-побутової інфраструктури, охарактеризував загальну ситуацію щодо ремонту доріг, освітлення вулиць, благоустрою прибудинкових територій.

Присутні члени ради обговорили ряд організаційних питань щодо діяльності ради.

В засіданні громадської ради взяв участь заступник міського голови М.Антонюк.



Опубліковано: 30 листопада 2012 року
Поділитися